Friday Files – Italiaans behang van kolonie … Het is als kunst voor je muren!

Colony werd in 1976 opgericht als een interieurontwerpbedrijf. Sinds 1980 creëert en ontwikkelt het bedrijf stofdessins voor woninginrichting. Altijd zeer verfijnd en elegant, deze patronen zijn geïnspireerd op Franse, Venetiaanse, Piemontese en oosterse interieurstijlen.

Tegenwoordig is Colony te vinden in de mooiste huizen ter wereld. Het is gespecialiseerd in lampa’s, fluwelen, brokaten en zijden stoffen.

De Colony Wallpaper Collection is geïnspireerd op haar historische designarchieven en bestaande stoffen, terwijl ze geweldige moderne materialen combineert.

Deze unieke combinaties van oud en nieuw geven het behang van de Colony een reeks tactiele effecten die inherent zijn aan de originele patronen, terwijl deze ontwerpen ook gemakkelijk te gebruiken zijn in het heden.

De vereiste hoge kwaliteit, de noodzaak om nauw samen te werken met leveranciers en de bedrijfsfilosofie om “Made in Italy” te geloven, betekenen allemaal dat Colony zelfs in 2021 nog steeds al haar stoffen en behang in Italië produceert, waar kunst, design en kwaliteit worden vereerd.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Ennukunst
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart