VRIJDAGBESTANDEN – Modern Resource 2 – Nieuwe Thibaut-collectie

Modern Resource 2 is een nieuwe collectie verfijnde wallpapers van Thibaut.
Met sterke grafische statements spelen ze slim met geometrische patronen.ModernResource2-Aedan-01ModernResource2-Jordan-01Deze nieuwe collectie biedt een onvoorspelbare reeks lijnen, die doen denken aan de moderne en hedendaagse kunstwerken.ModernResource2-Crystalla-02ModernResource2-Aurora-04ModernResource2-Echo-02Natuurlijke vormen en figuren worden benadrukt en geven een indruk van volume.ModernResource2-Paragon-01ModernResource2-Telaio-02Een moderne mix van onregelmatigheid die een verfijnde stijl uitstraalt.ModernResource2-MoradaBay-01ModernResource2-Tessuto-02ModernResource2-MamoraTrellis-01ModernResource2-MilanoSquare-01Volg deze om de hele collectie te zien koppeling.

Het bericht VRIJDAGBESTANDEN – Modern Resource 2 – Nieuwe Thibaut-collectie verscheen eerst op BOYAC.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Ennukunst
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart