Met warme voeten de piste opzoeken!

Comfort-Producten heeft een breed assortiment aan verwarmde skisokken. Deze skisokken zorgen voor warme voeten tijdens koude dagen op de skipiste. Je kan ze ook binnenshuis gebruiken, als buitenshuis, of zoals gezegd op de piste. Een heerlijke avond op de bank of mooie zonnige dag in de sneeuw, dat is geen probleem met de verwarmde skisokken van BERTSCHAT®. Ook een winterse wandeling of fietstocht wordt een stuk dragelijker. Deze sokken houden je voeten op temperatuur. Hierdoor heb je geen last meer van koude voeten.

Verschillende verwarmde skisokken

De verwarmde skisokken zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn korte en lange varianten, aangeduid met Hiking (wandeleditie) en Long (lange editie) Edition. Per activiteit kan de voorkeur van de sokken verschillen. Ga je de sokken bijvoorbeeld enkel op de piste gebruiken? Dan zijn de Long Edition sokken een goede keuze, deze sokken komen dan boven de skilaars uit waardoor de accu niet in de weg zit. Als je meer van wandelen en fietsen houdt, dan zijn de Hiking Edition sokken meer geschikt. Deze komen een stukje lager. 

Als je last hebt van gevoelige voeten, dan zijn de verwarmde skisokken uit de Elite-lijn een goede keuze. Doordat het warmte element van deze sokken aan de buitenkant zit, heb je geen last van de verwarmingsdraden. 

Accu en verwarmingsoppervlak 

De verwarmde skisokken worden geleverd met krachtige 2.600 mAh accu, je hebt de keuze om een krachtigere accu erbij aan te schaffen. Dit is tegen een kleine bijbetaling. Het verwarmingsgebied van de verwarmde skisokken bevindt zich bij elk model rondom de gehele voorvoet. Als de tenen warm zijn, stroomt de warmte door naar de rest van de voet. Een goed geïsoleerde schoen draagt hier zeker aan bij, de warmte die de skisokken afgeven kan dan geen kant op, waardoor het effect wordt versterkt. De accu kan je in het daarvoor bestemde vakje stoppen aan de zijkant van de sokken. Er is eventueel de mogelijkheid om de accu naar de broekzak te verplaatsen door middel van een verlengkabel. 

Unieke verwarmde skisokken

Deze skisokken zijn uniek en onderscheidend van andere merken. De BERTSCHAT® sokken hebben een goede pasvorm, een groot verwarmingsoppervlak en worden geleverd met een krachtige accu. Deze factoren zorgen ervoor dat het unieke verwarmde skisokken zijn. Door de verschillende edities is er altijd een elektrische sok die bij jouw wensen aansluit.

Advies 

Op de website van Comfort-Producten is een chatfunctie beschikbaar en ook een telefoonnummer, hier kan je voor eenvoudige vragen contact opnemen met de support afdeling van Comfort-Producten. De maatvoering is Europees en voor de geschikte maat kan je simpelweg je schoenmaat aanhouden. Of je nou een wintersport op de planning hebt staan of heel veel avonden op de bank, dat is geen probleem. Deze verwarmde skisokken zorgen ervoor dat je geen koude voeten meer hoeft te ervaren.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Ennukunst
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart