Oude achtergrond verwijderen: 3 tips en trucs om te proberen

Oude achtergrond verwijderen: 3 tips en trucs om te proberen

Net als elk interieurproject vereist het installeren van behang evenveel zorg en efficiëntie. En het verwijderen van behang vraagt ​​om dezelfde dingen. Natuurlijk is het verwijderen van behang geen kolossale verandering om te maken. Maar er zijn enkele cruciale details die sommige huiseigenaren niet weten. Lees daarom voordat u oud behang verwijdert eerst de drie tips en trucs die u hieronder kunt proberen om de kneepjes van het vak te leren.

Neem je tijd

Je mag aannemen dat het verwijderen van behang een snel proces is, maar het kan behoorlijk wat tijd kosten. Trek daarom een ​​paar dagen uit om het project aan te pakken. Op die manier hoeft u het voorbereidende werk niet te haasten om aan uw schema te voldoen. Onthoud dat de eerste voorbereiding net zo cruciaal is voor de verwijdering als elke andere stap.

Neem bijvoorbeeld de tijd om eventuele spiegels, kunstwerken en andere decoraties van de muren te verwijderen. Neem ook alle meubels in de kamer en verplaats deze tijdelijk om ervoor te zorgen dat u tijdens het project geen bank of tafel verpest. Als u voldoende ruimte heeft om de klus comfortabel af te ronden, gaat alles soepel. Simpel gezegd, als je wilt dat het verwijderen van het behang goed gaat, haast je dan niet.

Verwijder alle resten

Een van de grootste uitdagingen bij het verwijderen van oud behang is het schoonmaken van de muur na het verwijderen. Ondanks het vorige punt, wil je misschien de muurreinigingsfase overhaasten na een langdurig verwijderingsproces. Dit is begrijpelijk. Maar het achterlaten van resterende smurrie van het behang op uw muur zal het uiterlijk alleen maar schaden, niet verbeteren. Dus hier is nog een tip voor het verwijderen van oud behang om te proberen. Pak warm water en afwasmiddel en gebruik een schraper samen met het brouwsel om overgebleven materialen te verwijderen.

Als de smurrie je het moeilijk maakt, overweeg dan om een ​​behangafbijtmiddel te gebruiken. Lees de verpakking zorgvuldig voor instructies over het gebruik ervan. Meestal moet u de spray aanbrengen, ongeveer 20 minuten laten zitten, het residu wegschrapen en de muur nog een laatste wasbeurt geven.

Kies Peel en Stick Wallpaper

Er zijn verschillende soorten behang, waaronder opties voor afpellen en plakken. Afpelbaar behang is niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook eenvoudig te verwijderen. Dus als je behangpapier hebt, hoef je het alleen maar van de muur te verwijderen en alle resterende resten te verwijderen. Aan de andere kant, als u standaardbehang moet verwijderen, overweeg dan om in de toekomst afpelbare opties te proberen. Gelukkig, zoals je kunt zien aan onze selectie van kortingsbehang en jaloezieën, is het vinden van aantrekkelijk peel-and-stick behang niet moeilijk.
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Ennukunst
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart