VRIJDAGBESTANDEN – Industrie-experts – Paperwheels

Simon McGuire begon zijn carrière in de bouw voordat hij verliefd werd op de wereld van interieurs en zich specialiseerde in behangpapier. Al 17 jaar bedient hij de gemeenschap van interieurontwerp en moderne architectuur met zijn kennis en expertise op het gebied van behangbekleding. Simon’s bedrijf Paperwheels is al 17 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardig behang. Simon en zijn getalenteerde team bedienen klanten in heel Victoria.

Simon en zijn team zijn uitgerust om de meest gedurfde behangproducten aan te kunnen die je maar kunt bedenken. Van standaard behang tot grasdoek en zelfs luxe paardenhaar.

Volgens Simon zijn de vier belangrijkste dingen voor klanten om te overwegen bij het installeren van behang:

  1. De grootte van de afdruk.
  2. Het benodigde bedrag. De meeste klanten onderschatten de benodigde hoeveelheid. Wees altijd voorzichtig, de gevolgen van iets meer bestellen is veel beter beheersbaar dan proberen om rollen van dezelfde run op te jagen en langere doorlooptijden te hebben.
  3. Gebruik geen behang om oneffenheden of oneffenheden in het interieur te verbergen. Dit is een veel voorkomende misvatting. De muren moeten voor plaatsing een mooi glad oppervlak hebben. Als je ooit twijfelt, is het altijd het beste om het te vragen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Ennukunst
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart